Αποχαιρετισμός Γ Γυμνασίου- Απονομή επαίνων συμμετοχής σε Εκπαιδευτικούς Ομίλους


  Γ΄ Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου        Γ΄ Γυμνασίου 1

  Σήμερα μία διαδρομή τριών χρόνων έφτασε στο τέλος για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ τάξης του σχολείου μας, που θα συνεχίσουν το εκπαιδευτικό τους ταξίδι σε νέους προορισμούς. Ευχαριστούμε τα παιδιά για τη συνεργασία τους και για τα φωτεινά τους χαμόγελα που μας γέμιζαν κάθε μέρα με αισιοδοξία. Να είστε πάντα γεροί/ές, με κέφι και περιέργεια για όσα υπέροχα δεν έχετε ακόμα κατακτήσει. Τους ευχόμαστε καλή φώτιση στις επιλογές τους, υγεία και δύναμη για να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν όλα τα όνειρα και τους στόχους τους.
Ταυτόχρονα απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι για τους/τις συμμετέχοντες/ουσες μαθητές/τριες και των τριών τάξεων στους εκπαιδευτικούς ομίλους της Ρητορικής(υπεύθυνη καθηγήτρια Μάμαλη Ελένη-φιλόλογος), της Περιβαλλοντικής (υπεύθυνη καθηγήτρια Ασημακοπούλου Αικατερίνη-γεωλόγος), του Προγραμματισμού Physical Computing (υπεύθυνος καθηγητής Κοϊμάς Αναστάσιος- φυσικός) καθώς και στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στον 12ο Διεθνή Διαγωνισμό Δημιουργίας Ταινίας Μικρού Μήκους με τη δημιουργία της ταινίας ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ με θέμα την ευαισθητοποίηση κατά του διαδικτυακού εκφοβισμού (υπεύθυνη καθηγήτρια Μάμαλη Ελένη- φιλόλογος).
Παράλληλα, σήμερα το απόγευμα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας έχει προετοιμάσει ένα υπέροχο αποχαιρετιστήριο πάρτι αποφοίτησης .

Ασημακοπούλου 2 Α,Α,Α Μ.Ι Κ.Μ 2 Μπ. Ι Τ.Θ Β.Κ !!  Ν.Γ

Επισκέπτες

2