Λειτουργία σχολείου


f156cd49-9808-41d7-91b7-356cf1f5fb51
  Η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογράφιση με τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ τάξης του σχολείου μας την τελευταία μέρα λήξης των μαθημάτων. Τους ευχόμαστε επιτυχία και καλά αποτελέσματα στις απολυτήριες εξετάσεις του Ιουνίου.     

Αναμνηστική φωτογράφιση με τους/τις μαθητές/τριες της Γ τάξης


Περιβαλλοντικό όλη η ομάδα
Την Τρίτη 28 Μαΐου  2024 πραγματοποιήθηκε μία πολύ όμορφη εκδήλωση στο αμφιθέατρο του σχολείου μας με την παρουσία μαθητών/τριών, εκπαιδευτικών και κηδεμόνων στην οποία παρουσιάστηκαν οι Εκπαιδευτικοί Όμιλοι και τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα  που υλοποιήθηκαν στο σχολείο μας κατά το σχολικό έτος 2023-2024. Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν τα εξής εκπαιδευτικά προγράμματα και Όμιλοι: […]

Παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και Ομίλων του 1ου Γυμνασίου σχολικού ...


Εξεταστέα ύλη
 Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να αναζητήσετε σε ψηφιακή μορφή την ύλη των προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων Ιουνίου 2024.  Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 2024 Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 2024 Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 2024 Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των εξεταζόμενων μαθημάτων ΕΔΩ. Κάθε επιτυχία!

Εξεταστέα ύλη προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων Ιουνίου 2024

Λαύριο
Την Πέμπτη 25 Απριλίου η Α΄ τάξη του σχολείου μας πραγματοποίησε μονοήμερη εκδρομή στον ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο και τη γραφική πόλη του Λαυρίου όπου επισκέφτηκαν το  Ορυκτολογικό Μουσείο.      

Μονοήμερη εκδρομή στο Σούνιο και το Λαύριο
Πασχαλινό παζάρι
  Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη επιτυχία  το καθιερωμένο Πασχαλινό παζάρι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας με τη συνδρομή των μαθητών/τριών του 15μελούς.  Καλό Πάσχα με υγεία και του χρόνου!  

Το πασχαλινό παζάρι του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων


κεμετε
 Το Κέντρο Μελετών και Τεκμηρίωσης (ΚΕΜΕΤΕ) της ΟΛΜΕ σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα: «Σχολική Βία και Παραβατικότητα» .               Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24/4, 17:00 μμ. – 20:30 μμ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Αμφιθέατρο “Αντώνης Τρίτσης”, Ακαδημίας 50, […]

Εκδήλωση για τη σχολική βία και παραβατικότητα.