Ενημέρωση κηδεμόνων


 Μετά την επίδοση των ελέγχων προόδου του Α΄ Τετραμήνου (9-2-2022)   και κάθε Τετάρτη  9 π.μ -1 μ.μ θα αρχίσει πάλι η δια ζώσης  ενημέρωσή σας για την επίδοση των μαθητών/τριών μας, σύμφωνα με την ώρα ενημέρωσης που έχει ορίσει ο/η κάθε διδάσκων/ουσα στο ημερήσιο ωρολόγιο πρόγραμμα. Για την υγειονομική θωράκιση της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων είναι υποχρεωτικό να έχετε δηλώσει  προηγουμένως στην πλατφόρμα edupass.gov την πρόθεση φυσικής παρουσίας σας στο σχολείο μας.

  Η ενημέρωση θα γίνεται στον αύλειο χώρο του σχολείου στην είσοδο από την οδό Στρ. Παπάγου 23 και στο  αίθριο  ( όχι στο γραφείο των καθηγητών/τριών) και   κυλιόμενα για τα  τμήματα, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ  ΑΠΡΙΛΙΟΥ & ΜΑΪΟΥ 2022.

 1η Τετάρτη       6-4-2022 Τμήματα :  Α1,Α2,Β1, Β2,Γ1
2η Τετάρτη        13-4-2022 Τμήματα : Α3,Α4,Β3,Β4, Γ2
3η Τετάρτη        4-5-2022 Τμήματα : Α5, Β5, Γ3, Γ4, Γ5

  Για την καλύτερη οργάνωση και   διευκόλυνση της ενημέρωσής σας μπορείτε να δείτε στους παρακάτω υπερσυνδέσμους τους/τις  εκπαιδευτικούς που διδάσκουν σε κάθε τμήμα, καθώς και το γνωστικό  τους αντικείμενο, όπως και την ώρα ενημέρωσης των κηδεμόνων που έχουν ορίσει στο ημερήσιο ωρολόγιο πρόγραμμά τους και τις ώρες μαθημάτων και διαλειμμάτων. Σας επισημαίνεται ότι  οι ώρες ενημέρωσης που έχουν ορίσει οι εκπαιδευτικοί ενδέχεται να τροποποιούνται από εβδομάδα σε εβδομάδα  ανάλογα με την έκτακτη τροποποίηση του προγράμματος των μαθημάτων. Σε αυτή την περίπτωση θα γίνεται ανακοινοποίηση του προγράμματος ενημέρωσης των κηδεμόνων  την προηγούμενη μέρα ή το πρωί της Τετάρτης.

Ώρες ενημέρωσης κηδεμόνων κάθε Τετάρτη με βάση το νέο σταθερό πρόγραμμα μαθημάτων

Εκπαιδευτικό προσωπικό σχολικού έτους 2021-2022

Διδάσκοντες/ουσες καθηγητές /τριες Α τάξης , σχολικού έτους 2021-22

Διδάσκοντες/ουσες καθηγητές /τριες Β τάξης , σχολικού έτους 2021-22

Διδάσκοντες/ουσες καθηγητές /τριες Γ τάξης , σχολικού έτους 2021-22

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

   Παρακαλούμε όποιος-α κηδεμόνας έχει αποφοιτήσει από το 1ο Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου να συμπληρώσει ερωτηματολόγιο στο πλαίσιο υλοποιούμενου εκπαιδευτικού πολιτιστικού προγράμματος : «Το σχολείο μας μιλά για την ιστορία του».

Ο σύνδεσμος του ερωτηματολογίου: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScoEnkZdLYBZlJ7jr1p7YGSU0LAqnuqSWyKmK-cOA5uspfccA/viewform?usp=sf_link

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

 ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΧΟΛΕΙΟΥ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

Στο πλαίσιο της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μας μονάδας, σας αποστέλλουμε ένα ερωτηματολόγιο με σκοπό τη διερεύνηση της ποιότητας των σχέσεων  και της επικοινωνίας σας με το σχολείο μας σχετικά με την επίδοση και την φοίτηση των μαθητών/τριών .

Το ερωτηματολόγιο είναι απλό, θα χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο και είναι προφανώς ανώνυμο. Οι απαντήσεις σας θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε όποιες αδυναμίες πιθανόν εντοπιστούν. Ακολουθεί το link στο οποίο θα δώσετε τις απαντήσεις σας.

Σας ευχαριστούμε  εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfoFETD6NvCRNSpMMsQ_vzMPZrAkC3AFDFnR-USQ22uN4PeXg/viewform?usp=sf_link

 

 

Τρίπτυχο εξώφυλλο_page-0001

Παράλληλα, στους παρακάτω υπερσυνδέσμους θα βρείτε ενημερωτικά φυλλάδια για το σχολικό έτος 2021-2022, ανά τάξη  Γυμνασίου αναφορικά με θέματα που σχετίζονται :

  1. με τα διδασκόμενα μαθήματα,
  2. τη φοίτηση
  3. και την αξιολόγηση των μαθητών/τριών.

Ενημερωτικό φυλλάδιο για γονείς & κηδεμόνες Α΄ Γυμνασίου , σχολικό έτος 2021-2022

Ενημερωτικό φυλλάδιο για γονείς & κηδεμόνες Β΄ Γυμνασίου , σχολικό έτος 2021-2022

Ενημερωτικό φυλλάδιο για γονείς & κηδεμόνες Γ΄ Γυμνασίου , σχολικό έτος 2021-2022

Επισκέπτες

1