Συμμετοχή του σχολείου μας στην Ειρηνοδρομία 2022


 

   logo-eirinodromias

   Η  Οργανωτική Επιτροπή της Ειρηνοδρομίας 2022 ανακοίνωσε την Επίσημη Έναρξη των Εγγραφών των Δρομέων με σύνθημα : «Τρέχουμε για την Ειρήνη κερδίζουμε τη Ζωή». Για τους /τις μαθητές/τριες των σχολείων του Δήμου Αγ. Δημητρίου η εγγραφή τους είναι δωρεάν. Δηλώνονται ατομικά με ευθύνη των γονέων ή κηδεμόνων. Οι μαθητές/τριες των Γυμνασίων μπορούν να συμμετάσχουν στα 2,5 χλμ. και στα 5 χλμ. Οι εγγραφές θα γίνουν, βάσει διαθεσιμότητας, στο Κέντρο Εγγραφών που θα λειτουργήσει στο Δημαρχείο Αγ. Δημητρίου ή on line. Προσοχή κάντε γρήγορα την εγγραφή σας, γιατί υπάρχει ορισμένος αριθμός συμμετοχών και αν εξαντληθεί δεν υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής.

  Οι ενδιαφερόμενες και ενδιαφερόμενοι δρομείς μπορούν να επισκεφθούν τη σχετική ενότητα στην ιστοσελίδα της Ειρηνοδρομίας και να πραγματοποιήσουν εύκολα την εγγραφή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του Δήμου Αγίου Δημητρίου https://dad.gr/eirinodromia-2022-enarxi-eggrafon/ Τη σελίδα της Ειρηνοδρομίας: https://www.eirinodromia.gr/

Επισκέπτες

3