Πρωτιά μαθητών/τριών 1ου Γυμνασίου σε Διεθνές Λογοτεχνικό Διαγωνισμό.


Πρόσκληση Διαγωνισμού 

   Την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 και ώρα  14:30 μ.μ. – 16.:30 μ.μ στο   Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα, (Ηρακλειδών 66, Θησείο, 118 51, Αθήνα) θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευση των μαθητών/τριών του σχολείου μας που συμμετείχαν στο Διεθνές Λογοτεχνικό ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2024 (PANORAMA INTERNATIONAL LITERATURE FESTIVAL 2024) με θέμα: «Αρμονία με τη Φύση : Βιώσιμες πρακτικές για ένα πράσινο μέλλον». Ο διαγωνισμός προωθήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου Φιλαναγνωσίας και Δημιουργικής Γραφής του σχολείου μας.

Διακρίθηκαν με την πρώτη θέση στον διαγωνισμό οι παρακάτω μαθητές και μαθήτριές μας:

  • Βράνη Αλεξάνδρα «Τα μυστικά του Δάσους». Διήγημα.
  • Γιαούπι Ηλέκτρα. «Μια πράσινη είδηση» Διήγημα.
  • Κατσιμαγκλή Χριστίνα . «Αρμονία Περιβάλλοντος» Ποίημα.
  • Κοτσαύτης Σπύρος. «Ένα πετραδάκι» Διήγημα.
  • Στους  άλλους 10  μαθητές και μαθήτριες μας που συμμετείχαν στον διαγωνισμό θα τους απονεμηθεί έπαινος συμμετοχής.
  • Μαζί  με τη βράβευση των μαθητών/τριών θα τιμηθούν ο διευθυντής του σχολείου κύριος Παπαδάκης Δημήτριος  και οι καθηγήτριες – υπεύθυνες του Ομίλου Φιλαναγνωσίας και Δημιουργικής Γραφής κ. Μάμαλη Ελένη, κ. Μητροπούλου Σμαραγδή και κ. Παπαγεωργίου Αικατερίνη.

Αυτή η μοναδική πολυθεματική εκδήλωση στην καρδιά της Αθήνας υπόσχεται να είναι μια συγκέντρωση διανοητών, που θα ενώσει ανθρώπους από διαφορετικό υπόβαθρο για να γιορτάσουν την αριστεία και τις ανθρωπιστικές αξίες μέσω της ποίησης, της τέχνης, της λογοτεχνίας, της εκπαίδευσης, της επιστήμης, του εθελοντισμού και του επιχειρείν.

Επισκέπτες

2