Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για μαθητές/τριες των Δήμων Αττικής


   Μεγάλος Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για μαθητές/τριες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Αττικής, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού,  που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση και ενεργή συμμετοχή των νέων ανθρώπων και ειδικότερα των μαθητών/τριών στη διαδικασία της ανακύκλωσης.

  •  Στο Μεγάλο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης Σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των  Δήμων Αττικής μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές/τριες όλων των τμημάτων των σχολείων 38 Δήμων Αττικής (είναι και ο Δήμος Αγίου Δημητρίου), στους οποίους λειτουργούν Πολυκέντρα Ανακύκλωσης.
  • Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα Πολυκέντρα Ανακύκλωσης που είναι εγκατεστημένα σε διάφορα σημεία 38 Δήμων Αττικής και θα διαρκέσει έως 31 Μαρτίου 2024.

Οι μαθητές/τριες μπορούν να επιστρέφουν για ανακύκλωση πλαστικά, μεταλλικά και γυάλινα υλικά. 

Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο συμμετοχής στον σύνδεσμο: Διαγωνισμός Ανακύκλωσης

ΕΠΑΘΛΑ 

Τα τρία (3) μεγάλα δώρα – έπαθλα του Μεγάλου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης Σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Αττικής είναι τα ακόλουθα:

1ο ΔΩΡΟ – ΕΠΑΘΛΟ*, για το σχολικό τμήμα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή:
Ένα (1) Ταξίδι 5 ημερών για όλους τους μαθητές του σχολικού τμήματος σε όποια πόλη της Ευρώπης επιλέξουν οι ίδιοι οι μαθητές.

2ο ΔΩΡΟ – ΕΠΑΘΛΟ, για το σχολικό τμήμα με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή:
Ένα (1) Ταξίδι 5 ημερών για όλους τους μαθητές του σχολικού τμήματος σε όποια πόλη της Ελλάδας επιλέξουν οι ίδιοι οι μαθητές. 

3ο ΔΩΡΟ – ΕΠΑΘΛΟ, για το σχολικό τμήμα με τη τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή:
Ένα (1) Smartwatch, για όλους τους μαθητές του σχολικού τμήματος.

Επισκέπτες

1