Υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων σχολικού έτους 2021-22


 Προγράμματα Δραστηριοτήτων_page-0001

 Το σχολείο μας κατά το σχολικό έτος 2021-22 θα υλοποιήσει τα παρακάτω Εκπαιδευτικά Προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων :

  1. Εκπαιδευτικό Πολιτιστικό  Πρόγραμμα που  εντάσσεται στη θεματική κατηγορία «Τοπική Εκπαιδευτική Ιστορία» με τίτλο:  «Το σχολείο μας μιλά για την Ιστορία του». Συντονίστρια του προγράμματος είναι η κυρία Μάμαλη Ελένη – φιλόλογος.
  2.  Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που εντάσσεται στη θεματική κατηγορία «Ρύπανση, μόλυνση και υποβάθμιση του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος¨ με τίτλο : «Φυσικοί υδάτινοι πόροι: ο πλούτος, η ρύπανση και η προστασία τους.« Συντονίστρια του προγράμματος είναι η κυρία Κοκκαλίδου Γεωργία – μαθηματικός και συμμετέχουσα καθηγήτρια η κυρία Κουμπενάκη Στυλιανή – φιλόλογος.
  3. Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας που εντάσσεται στη θεματική κατηγορία «Διαπροσωπικές σχέσεις – διαχείριση συγκρούσεων» με τίτλο: ¨Η Αλφαβήτα των συναισθημάτων¨ . Συντονίστρια του προγράμματος είναι η κυρία Ασημακοπούλου Αικατερίνη – γεωλόγος.

   Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες για τον σκοπό, τους επιμέρους στόχους, τη μεθοδολογία,τον τρόπο υλοποίησης και τη  μέθοδο διάχυσης των αποτελεσμάτων των εν θέματι εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων 1ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου